Twee assists van Munoz, United vernederd door Crystal Palace

Twee assists van Munoz, United vernederd door Crystal Palace

6 mei - 23:02
5

Manchester United heeft maandagavond een nieuw dieptepunt bereikt . The Mancunians werden op Selhurst Park van het kastje naar de muur gestuurd door Crystal Palace, dat met 4-0 zegevierde dankzij twee assist van Daniel Munoz (ex-KRC Genk)

Palace profiteerde al snel van de personele problemen bij United. Na een fraaie passeerbeweging kon Michael Olise op aangeven van Munoz in de twaalfde minuut opstomen richting André Onana. Er werd de aanvaller geen strobreed in de weg gelegd en dus kon Olise binnenschuiven: 1-0. United probeerde zich te herpakken, maar naarmate de eerste helft vorderde zakte de ploeg van Ten Hag verder weg. Spelers van wie verlangd wordt de ploeg op sleeptouw te nemen, lieten het volledig afweten.

En dus was het wachten op de 2-0, die vlak voor rust viel. Knullig balverlies op het middenveld werd genadeloos afgestraft door Jean-Philippe Mateta, die Jonny Evans uitspeelde en kiezelhard raak schoot. In het tweede bedrijf zakte United nóg verder weg. Invaller Sofyan Amrabat kon het tij niet keren, waarna Tyrick Mitchell 25 minuten voor tijd de vernedering compleet maakte. Olise tekende later met zijn tweede van de avond, opnieuw op aangeven van Munoz, voor het slotakkoord.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.