Geraerts kan vertrek bij Schalke 04 niet uitsluiten: Er is veel gebeurd

Geraerts kan vertrek bij Schalke 04 niet uitsluiten: "Er is veel gebeurd"

26 april - 11:30
12

Het blijft onzeker of Karel Geraerts ook volgend seizoen nog trainer is van Schalke 04. De coach kent periodes met ups en downs bij de Duitse traditieclub en wordt ook gelinkt aan Club Brugge. Zelf blijft hij geheimzinnig over zijn toekomst.

De laatste weken doken er al meermaals geruchten op dat men bij Schalke 04 denkt aan een vertrek van Geraerts. Hij zou dan weer bij Club Brugge kunnen tekenen, maar Geraerts lijkt nog geen definitieve beslissing te hebben genomen.

"Momenteel zijn er voor niemand garanties", geeft Geraerts aan in de Duitse pers. "Het klopt dat ik hierna nog een contract voor één seizoen heb. Maar het afgelopen jaar is er ook veel gebeurd. Eerst moeten wij ons nu verzekeren van het behoud en daarna moeten we allemaal een correcte analyse maken", wil hij een vertrek ook niet uitsluiten.

Geraerts staat met nog vier speeldagen te gaan momenteel op een dertiende plaats in de Tweede Bundesliga. Daarmee staat hij vijf punten boven een degradatieplaats, al is dat mogelijk dus niet genoeg om zijn toekomst bij de club te verzekeren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.