Union dreigt tijdje zonder Burgess te zitten: Al meer dan tien dagen pijn

Union dreigt tijdje zonder Burgess te zitten: "Al meer dan tien dagen pijn"

5 mei - 22:33
4

Union SG slaagde er zondag niet in om te winnen van RSC Anderlecht en speelde met 0-0 gelijk. Op de koop toe zag het ook Christian Burgess uitvallen met een blessure. Mogelijk ook voor een tijdje.

Nog voor het einde van de partij moest Burgess met een blessure van het veld. Een probleem onderaan de voet, blijkt nu. "Het is een probleem dat al vorige week opkwam", zegt coach Alexander Blessin bij Het Nieuwsblad. "Met pijnstillers konden we het nog wel in controle houden, maar hij blijft pijn hebben. Elke keer wanneer hij zijn voet op de grond zet, geeft het een vervelend gevoel", aldus de trainer.

Of Burgess ook even buiten strijd zal zijn, moet nog blijken. "We zullen een scan moeten maken om te zien wat er exact aan de hand is", geeft Blessin nog mee. "Ik kan nu dus nog niet zeggen hoe serieus het is, al is het natuurlijk wel al vrij ernstig als hij nu al meer dan tien dagen pijn heeft", besluit hij.

Het is onduidelijk of Burgess de bekerfinale tegen Royal Antwerp FC van donderdag zal halen. Enkele dagen later volgt dan nog het duel tegen Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.