'Club Brugge grijpt net zoals Man City naast Osijek-aanvaller Matkovic'

'Club Brugge grijpt net zoals Man City naast Osijek-aanvaller Matkovic'

5 mei - 23:00
2

Voor Anton Matkovic komt er (nog) geen transfer naar Club Brugge aan. De Kroatische middenvelder heeft zich bij NK Osijek serieus in de kijker gespeeld en Club Brugge wil hem er dolgraag bij. Zover komt het echter niet.

Dat geeft de journalist Lorenzo Lepore aan op X. Volgens de journalist bekeken scouts van onder meer Manchester City, Newcastle en Club Brugge de Kroatische middenvelder en raakten zij helemaal overtuigd. Zij willen de achttienjarige aanvaller graag in huis halen, maar een transfer zal nog niet voor meteen zijn.

Zo klinkt het dat Matkovic, die dit seizoen goed was voor vier doelpunten in zestien partijen, minstens nog één seizoen bij NK Osijek moet blijven. De Kroatische club wil hem absoluut nog niet laten gaan en wil het grote talent dan ook niet verkopen.

De jonge Matkovic heeft bij NK Osijek nog een contract tot medio 2026. Zijn club staat momenteel op een vierde plek in de Kroatische competitie.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.