Blessin na deugddoende zege Union SG: “We zijn allerminst aan het flippen”

Blessin na deugddoende zege Union SG: “We zijn allerminst aan het flippen”

26 april - 07:00

Union SG weet eindelijk wat winnen is in de Champions Play-Offs. De Brusselaars zetten Royal Antwerp FC met 0-3 opzij. Na afloop sprak coach Alexander Blessin met Het Laatste Nieuws.

Blessin is in de wolken dat Union SG eindelijk drie punten kan bijschrijven in het klassement. “Dit is een nieuw gevoel. Het is een echt avontuur. We kwamen dichter en dichter bij een zege. Maar keerden altijd met trieste gezichten terug. Vandaag hadden we vooraf duidelijk gezegd dat we niet naar het klassement zouden kijken. We wilden gewoon óns voetbal brengen op het terrein.”

Toch blijft de oefenmeester van Union rustig. “De eerste 20 minuten verliepen niet zo goed, maar nadien kwamen we beter in de match. Je voelde het veranderen. In de tweede helft konden we ook snel scoren. Dat was een blikopener, want Antwerp moest komen. Wij zijn allerminst aan het flippen, maar dit geeft gewoon een goed gevoel. Een nieuwe ervaring die we moeten meepakken.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.