Dortmund-routinier Hummels vertelt eerlijk dat hij mogelijk vertrekt

'De mogelijkheid bestaat dat ik vertrek bij Dortmund, ik heb erover nagedacht'

5 mei om 20:44

Mats Hummels heeft toegegeven dat hij mogelijk vertrekt bij Borussia Dortmund. De ervaren stopper, wiens contract afloopt, heeft nagedacht over zijn toekomst.

Dortmund ligt op koers voor kwalificatie voor de Champions League-finale, nadat het de heenwedstrijd tegen PSG met 1-0 won. Bij DAZN kreeg hij vragen over zijn toekomst. Is het mogelijk dat dit zijn laatste Champions League-wedstrijd in Dortmund was? "Die mogelijkheid bestaat", geeft hij toe. "Ik heb erover nagedacht. Maar er is nog niets beslist. Het kan nog alle kanten op."

"Ik wil vrij zijn om aan de hand van mijn opties een keuze te maken. Welke kant het op gaat hier bij Dortmund, speelt ook een rol", gaat Hummels verder. "Na dit seizoen kijk ik naar mijn opties en bepaal ik wat ik wil doen."

Hummels speelt inmiddels alweer zo'n vijf jaar voor Dortmund, sinds hij terugkeerde bij de club. Tussen 2008 en 2016 was de Duits international ook actief bij BVB, waarna hij naar rivaal Bayern München vertrok.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.