Euvrard maakt zich op voor Play-Offs: Er is geen uitgesproken favoriet

Euvrard maakt zich op voor Play-Offs: "Er is geen uitgesproken favoriet"

26 april - 13:44

Zulte Waregem krijgt in de Play-Offs een dubbele confrontatie met Lommel. Vincent Euvrard is alvast op zijn hoede. Hij ziet geen uitgesproken favoriet.

"Het is volgens mij wel een voordeel dat we Lommel eerst voor ons eigen publiek mogen bekampen", aldus Euvrard bij Het Nieuwsblad. "Ons uitrapport is ronduit indrukwekkend, maar het is zeer belangrijk voor ons om er te staan voor onze eigen fans en de kwaliteit en de resultaten van onze thuiswedstrijden op te krikken. Er start een nieuwe competitie nu. Er is geen uitgesproken favoriet."

Toch gaat Euvrard met vertrouwen naar die Play-Offs. "Deze groep heeft overduidelijk grote stappen gezet en je merkt dat we de voorbije weken echt wel vertrouwen hebben getankt. Je mag Lommel echter niet onderschatten. Zij beschikken toch ook over een heel sterke kern met flink wat jeugdig talent waarvoor ze ook flinke bedragen hebben neergeteld. We zullen het volle pond moeten geven."

De winnaar van dit duel moet het opnemen tegen de winnaar van Patro Eisden - Deinze. Daarna volgen nog barrages tegen de nummer veertien uit de Jupiler Pro League.