Sobol voor Genk – Anderlecht: “Zaterdag punten terugpakken tegen Anderlecht”

Sobol voor Genk – Anderlecht: “Zaterdag punten terugpakken tegen Anderlecht”

18 april - 09:19
14

Eduard Sobol, de linksback van KRC Genk, staat mogelijk in de basis tegen RSC Anderlecht in de Champions’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Zijn concurrent Joris Kayembe is voor twee duels geschorst waardoor de kans op speeltijd is toegenomen voor de voormalige speler van Club Brugge.

Sobol wordt dit seizoen door Genk gehuurd van Strasbourg, de uitleenbeurt is tot nu toe nog geen succes geweest. Sobol kan tegen Anderlecht gaan starten. “Ik weet nog niet of ik mag starten, maar ik ben er alleszins klaar voor. Mijn laatste basisplaats? De thuismatch tegen RWDM (op 17 februari, nvdr.). Sindsdien ben ik nog een paar keer ingevallen. Maar of ik nu vijf, tien of negentig minuten krijg, ik zal er altijd alles aan doen om het team te helpen”, citeert Het Belang van Limburg Sobol.

Sobol viert zijn 29e verjaardag wanneer Genk het tegen Anderlecht opneemt. “Een overwinning zou natuurlijk het mooiste geschenk zijn. Dan ligt alles opnieuw open en is er nog veel mogelijk. We willen reageren na het gelijkspel tegen Cercle Brugge. De punten die we daar hebben laten liggen, willen we zaterdag terugpakken tegen Anderlecht”, besluit Sobol.