Hazard: “Ik kijk geen voetbal voor Erling Haaland, ik kijk voetbal voor De Bruyne”

Hazard: “Ik kijk geen voetbal voor Erling Haaland, ik kijk voetbal voor De Bruyne”

21 februari - 11:00
16

Erling Haaland heeft ondertussen zeventien doelpunten in de Premier League. De grote Noor knalt ze ook dit seizoen weer met gemak binnen bij Manchester City. Eden Hazard erkent zijn kwaliteiten maar ziet toch liever een Kevin De Bruyne op het veld. 

Dinsdag speelde Manchester City een inhaalduel tegen Brentford. Een taaie tegenstander zo bleek … Dankzij een doelpunt van Erling Haaland pakte City de drie punten. De Citizens wonnen uiteindelijk met 1-0 van de toekomstige club van Igor Thiago (Club Brugge). Een belangrijke overwinning, en dat zonder Kevin De Bruyne. 

Of Hazard, voormalige kapitein van de Rode Duivels, voor zijn televisie zat? Hij zal hoe dan ook gebaald hebben dat Jeremy Doku en De Bruyne op de bank zaten. In een interview op de Obi One Podcast gaf Hazard toe dat hij niet de grootste fan is van Haaland. Hij ziet liever spelers als Doku en De Bruyne spelen. 

“Ik kijk geen voetbal voor Erling Haaland, ik kijk voetbal voor spelers als Bernardo Silva, Kevin De Bruyne, Jude Bellingham, Jack Grealish, …”, gaf de voormalige Rode Duivel toe. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.