Jong Genk kent frustrerende avond: Het veld lag er dramatisch bij

Jong Genk kent frustrerende avond: "Het veld lag er dramatisch bij"

17 februari - 12:25
1

Jong Genk weet weer wat verliezen is, na vijf ongeslagen wedstrijden op rij verloor het met 3-1 op het veld van Lierse Kempenzonen. in de Challenger Pro League. Dat leverde na de wedstrijd gefrustreerde reacties op, al viel er ook positief nieuws te rapen. 

Zo kreeg Japanner Naoki Kumata zijn eerste basisplaats en hij bedankte meteen met een doelpunt. Hij gleed een strakke voorzet van Caicedo aan de tweede paal binnen. Trainer Jelle Coen sprak van een bevredigend debuut. “De automatismen komen wel, daar heb ik geen schrik voor", klinkt het in Het Belang van Limburg

Verder was het vooral een frustrerende avond voor Genk. Ook over de kwaliteit van het veld waren ze niet te spreken. “Het veld lag er dramatisch bij. Als voetballende ploeg ondervind je dan nadeel”, aldus Kamiel Van de Perre.

Coen zag ook dat zijn ploeg in de tweede helft de vrije man niet vond en minder scherp stond in blok. “Het was een frustrerende avond”, besloot de coach.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.