Ngonge (ex-Club Brugge) rondt medische tests af in Napoli: 'Here We Go'

Ngonge (ex-Club Brugge) rondt medische tests af in Napoli: 'Here We Go'

18 januari - 18:21

Cyril Ngonge, voormalig jeugdproduct van Club Brugge, staat op het punt om de overstap te maken van Hellas Verona naar SSC Napoli voor een bedrag van zo'n twintig miljoen euro. De transferexpert Fabrizio Romano heeft via een tweet bevestigd dat Ngonge zojuist zijn medische tests heeft afgerond bij Napoli.

Volgens Romano zal de Belgische spits aanstaande vrijdag zijn contract ondertekenen, waarna de deal officieel wordt gemaakt. De overgang omvat een transferbedrag van €18 miljoen plus €2 miljoen aan Hellas Verona. In zijn tweet spreekt Romano van een 'Here We Go', wat traditiegetrouw aangeeft dat de transfer een feit is.

De medische testen van Ngonge bij Napoli vonden plaats op donderdag. Na het succesvol doorstaan van de medische keuring zal Ngonge naar verwachting zijn handtekening zetten onder zijn contract bij Napoli. Napoli speelt donderdagavond de halve finale van de Supercoppa tegen Fiorentina, en als ze winnen, zal Ngonge mogelijk direct meereizen naar Saudi-Arabië, waar de finale van de Italiaanse Supercoppa op 22 januari plaatsvindt.