Dender zegeviert na achtbaan tegen Lierse, Lommel wint van Club NXT

13 januari - 22:10 Laatste update: 22:10

Lommel SK pakt driepunter tegen Club NXT in de Challenger Pro League. Op bezoek bij Club NXT wist Lommel met 0-2 te winnen. Dender ging tegelijkertijd op bezoek bij Lierse. Dender deed uitstekende zaken en wist met 2-4 te winnen.

Lommel heeft bij Club NXT verdiend gewonnen, de ploeg had het overwicht en wist dit ook op het scorebord te tonen. Na 25 minuten spelen was het Vancsa die de ban brak. Er werd voor de rust niet meer gescoord en Lommel ging rusten met een nipte voorsprong op Club NXT.

Direct na de pauze verdubbelde Lommel de voorsprong op Club NXT via Sales. Club NXT wist het tij niet meer te keren en Lommel won uiteindelijk verdiend van de jonkies van Club Brugge.

De match tussen Lierse en Dender bleek een achtbaan
De Challenger Pro League match tussen Lierse en Dender bleek een ware achtbaan. Na 7 minuten spelen kwam Dender op voorsprong via Van Oudenhove. In de 25e minuut trok Lierse de stand weer gelijk via Oulare en nog geen tien minuten later nam Lierse de leiding. Lierse ging met een nipte voorsprong de rust in.

Dender kwam sterk uit de kleedkamer en boog de match helemaal om. In de 50e minuut maakte Akman de gelijkmaker en acht minuten later kwam Dender via Soladio op voorsprong. In de 74e minuut moest Marijnissen bij Lierse het veld verlaten met een rode kaart. In de 83e minuut gooide Lallemand de match namens Dender op slot. Uiteindelijk boekte Dender een verdiende overwinning op Lierse.