Lukaku en Theate bij Roma? ‘Rode Duivel hoopt op terugkeer naar Italië’

Lukaku en Theate bij Roma? ‘Rode Duivel hoopt op terugkeer naar Italië’

21-11-2023 18:13

Arthur Theate maakt naam bij Rennes en de Rode Duivels. De centrale verdediger lijkt gewild op de transfermarkt. De Corriere dello Sport schrijft dat AS Roma, de ploeg van Romelu Lukaku, interesse heeft in de Belg. 

De Corriere dello Sport schrijft dat Theate wel eens een grote kandidaat zou kunnen zijn voor de ploeg van José Mourinho te versterken. Theate heeft het juiste profiel en is zelf op zoek naar continuïteit. Zijn veelzijdigheid zorgt voor een extra troef die wel eens zeer handig zou kunnen zijn wanneer Spinazzola’s contract bij Roma afloopt. 

In de laatste maand bij Rennes is Theate meerdere keren uit de ploeg geweest door de beslissing van coach Genesio. ‘Om het EK niet te missen … ’, schrijft de Corriere dello Sport. ‘ ... en samen met Lukaku op het EK met België te spelen, zoekt hij continuïteit.’ 

Ook zondag tegen Azerbeidzjan zette Tedesco hem op links. Bij Roma, als vervanger van N'Dicka, zou hij ook perfect zijn vanwege zijn linkervoet. Theate zelf zou volgens de nieuwsdienst ook maar al te graag terugkeren naar Italië.