AS Roma tevreden over Lukaku: ‘Club zoekt alternatief en biedt Abraham aan’

AS Roma tevreden over Lukaku: ‘Club zoekt alternatief en biedt Abraham aan’

30-10-2023 13:43
1

Op zondag trok Romelu Lukaku met AS Roma naar San Siro om er tegen zijn ex-club te gaan spelen. Inter Milan won de partij door een laat doelpunt van Thuram. De Belgische spits speelde een moeizame partij, maar hij lijkt zich toch goed te voelen bij AS Roma

Roma overweegt dan ook Tammy Abraham in ruil aan te bieden om Romelu Lukaku komende zomer over te nemen van Chelsea. The Blues beslisten Lukaku opnieuw uit te lenen nadat bekend werd dat hij 'niet praatte' met Mauricio Pochettino, en apart van zijn teamgenoten trainde. Uiteindelijk werd hij een seizoen lang uitgeleend aan Roma, zonder optie om de overstap definitief te maken.

De club uit West-Londen heeft met Lukaku afgesproken dat ze hem komende zomer zullen verkopen als ze een vast bedrag van zo’n 40 miljoen euro ontvangen. Dat zou iets meer dan een derde zijn van het bedrag dat ze in 2021 voor de spits van Inter betaalden.

In een verslag in Calciomercato lezen we dat Roma op zoek is naar een alternatief voor het betalen van de 40 miljoen euro voor Lukaku. In plaats daarvan bieden ze misschien Tammy Abraham - die ze in 2021 van de Blues tekenden - aan in een ruil voor de Belg om een eventuele vergoeding te compenseren.