‘Roma zet zeilen bij om ruildeal met Lukaku, Abraham en Chelsea af te dwingen’

‘Roma zet zeilen bij om ruildeal met Lukaku, Abraham en Chelsea af te dwingen’

26-09-2023 18:12
17

Romelu Lukaku heeft een turbulente zomer achter de rug. De bestemming van de Rode Duivel bleek lange tijd onduidelijk te zijn. Uiteindelijk belandde de spits bij Roma en daar heeft hij een overtuigende start gemaakt. 

Lukaku is nog maar een paar weken uitgeleend door Chelsea en zou zich al definitief in de Italiaanse hoofdstad kunnen vestigen. Volgens de Daily Mail zou Roma een oplossing willen vinden om de diensten van de Rode Duivel, die indruk heeft gemaakt met drie doelpunten in zijn eerste vier wedstrijden, veilig te stellen.

Het Britse dagblad onthult dat de Romeinse club een ruildeal overweegt voor Tammy Abraham, die zou kunnen terugkeren naar Chelsea, waar hij in 2021 vertrok naar Italië. Abraham, die enkele maanden aan de kant stond met een kruisbandscheuring, zou gebruikt kunnen worden als ruilmiddel om Roma te helpen Lukaku te kopen.

De Engelse spits zal naar verwachting rond december weer in actie komen, maar de concurrentie van Lukaku zou hem kunnen dwingen om op zoek te gaan naar een nieuwe basisplaats.