Club Brugge een stap dichter bij komst van Bassette: Een serieuze aanbieding

Club Brugge een stap dichter bij komst van Bassette: "Een serieuze aanbieding"

03-08-2023 16:46
6

Club Brugge was de voorbije weken al serieus actief en haalde flink wat spelers. Niet enkel voor de A-kern, maar ook voor Club NXT. Norman Bassette lijkt de volgende aanwinst te gaan worden.

Eerder raakte al bekend dat Club Brugge het vizier had gericht op Bassette, een achttienjarige spits die in Frankrijk momenteel uitkomt voor SM Caen. De Belgische U19-international lijkt echter terug naar ons land te gaan keren.

Bij Foot Normand bevestigt SM Caen-trainer Jean-Marc Furlan de interesse van Club Brugge én een eerste bod. "Het gaat om een serieuze aanbieding", klinkt het. Daarbij werd echter geen bedrag genoemd, maar is de kans volgens het medium wel groot dat Bassette binnenkort de stap richting ons land zet.

Bassette werd opgeleid door Sporting Charleroi en KAS Eupen alvorens in 2020 richting Frankrijk te trekken. Bij de Frase club mocht hij al debuteren in het A-elftal en was hij in veertien partijen goed voor één doelpunt. Bij Club Brugge zal hij eerst ervaring opdoen bij Club NXT om daarna mogelijk de stap richting de A-kern te zetten.