Blessin content ondanks leegloop: “Dan verdwijnt de honger, nu vers bloed”

Blessin content ondanks leegloop: “Dan verdwijnt de honger, nu vers bloed”

17-07-2023 19:46
1

Alexander Blessin, de nieuwe hoofdtrainer van Union SG, zag een aantal steunpilaren vertrekken bij Union. Blessin kijkt desondanks positief naar het nieuwe Jupiler Pro Leagueseizoen. Blessin ziet het vertrek van de meerdere smaakmakers eerder als een mogelijkheid dan een probleem.

Teddy Teuma, Ismaël Kandouss en Simon Adingra zijn niet meer beschikbaar voor Blessin. De hoofdtrainer bekijkt dit van de positieve kant. “Als je zo lang voor een team speelt, kan het zijn dat de honger verdwijnt. Dan is het tijd voor iets nieuws”, citeert Het Nieuwsblad Blessin.

Blessin benadrukt de zes nieuwe spelers die bij Union binnen zijn gekomen zoals Kevin Mac Allister en Mathias Rasmussen. Ik ben blij dat we nu wat vers bloed hebben. We moeten deze nieuwe spelers zo snel mogelijk integreren, zodat ze zich goed voelen op het veld”, besluit Blessin.

Union speelt de eerste wedstrijd van het nieuwe Jupiler Pro Leagueseizoen tegen RSC Anderlecht. De wedstrijd vindt plaats op 28 juli. Union wist de afgelopen zes confrontaties met Anderlecht winnend af te sluiten.