Man Utd-'youngster' dient Ronaldo van repliek: 'Wij zijn de nieuwe generatie'

Man Utd-'youngster' dient Ronaldo van repliek: 'Wij zijn de nieuwe generatie'

19-11-2022 15:45
1

Anthony Elanga heeft zijn licht laten schijnen op het explosieve interview van Cristiano Ronaldo. Het twintigjarige Manchester United-talent hoopt de Portugees ooit te begrijpen.

In zijn controversiële interview met Piers Morgan zei Ronaldo onder meer dat de 'youngsters' niet bereid zijn zo hard te werken als hij. "Wij zijn een nieuwe generatie", zegt Elanga tegen Aftonbladet. De Zweed benadrukt dat hijzelf nooit verzaakt en alles geeft om het hoogst haalbare te bereiken. "Cristiano spreekt jonge spelers in het algemeen aan, niet per se mij. Ik ben altijd honderd procent gefocust op wat ik doe."

Elanga constateert dat de nieuwe generatie in een ander tijdperk opgroeit dan Ronaldo. "Ik begrijp wat hij zegt. Er zijn veel telefoons, er is afleiding van technologie. Het is voor jonge spelers makkelijk om afgeleid te raken of om de focus te verliezen." De aanvaller stelt dat jonge United-spelers juist naar Ronaldo willen luisteren. "Het is best moeilijk. Iedereen heeft zijn telefoon en ik heb vrienden in Manchester, maar ook in Zweden die ik op de hoogte wil houden. Wat hij dan bedoelt? Precies weet ik het niet. Hopelijk kom ik achter zijn waarheid."