Beerschot weet in welke uitrusting het op verplaatsing aantreedt: 'Electric white'

Beerschot weet in welke uitrusting het op verplaatsing aantreedt: 'Electric white'

29-06-2022 16:24

K. Beerschot V.A. zal de komende maanden strijden om promotie naar de Jupiler Pro League, nadat het daar afgelopen seizoen uitviel. De supporters van De Ratten weten nu alvast hoe hun favoriete ploeg zal aantreden op verplaatsing.

Via haar Twitter-account heeft Beerschot haar uitrusting voor de wedstrijden buitenshuis onthuld. Die is overwegend wit: bij zowel het truitje, de broek áls de sokken is het even knipperen met de ogen, ondanks de (weinige) paarse details die hier en daar zijn aangebracht. Ook de voorbije jaren opteerde Beerschot al eens voor een wit uitshirt.

Frederic Frans en nieuwkomer Hervé Matthys kregen de eer om de nieuwe uitrusting te tonen aan het grote publiek. In welke kleren Beerschot in eigen huis voor de dag zal komen, is nog niet bekend, maar normaal gezien zal het shirt dan paars kleuren. In de hervormde Eerste Klasse B geldt de Antwerpse clubs als één van de favorieten om promotie naar het hoogste niveau af te dwingen. Enkel de kampioen zal op het einde van de rit een plaatsje bemachtigen.