Antwerp plots dé grote titelfavoriet? Club Brugge heeft de beste ploeg

Antwerp plots dé grote titelfavoriet? "Club Brugge heeft de beste ploeg"

13-08-2021 20:27
12

Bij Royal Antwerp FC staat men op het punt om Radja Nainggolan in huis te halen. Het maakt daarmee Antwerp in één klap ook één van de titelfavorieten, maar volgens Eric Van Meir blijft de grote titelfavoriet toch Club Brugge.

Voor aanvang van het seizoen was Blauw-Zwart nog de favoriet, maar het zag inmiddels Odilon Kossounou vertrekken en haalde op Stanley Nsoki na nog geen grote aanwinsten in huis. De concurrentie zat echter niet stil. Toch moet Club Brugge volgens Van Meir nog niet beginnen vrezen.

"In mijn ogen hebben ze nog altijd de beste ploeg", begint hij bij Sporza. Al denkt hij wel dat Club Brugge het niet makkelijk zal krijgen. "Het maakt de competitie wel spannender. Het zou me verbazen mocht Club net als vorig jaar weer 12 punten voorsprong heeft na de reguliere competitie."

Op dit moment staat Club Brugge op een zesde plek in de stand, maar heeft het wel al een voorsprong op andere titelfavorieten zoals RSC Anderlecht (één punt), KRC Genk (één punt) en Antwerp (twee punten).