‘Drie Rode Duivels in lijstje van absolute grootverdieners, Messi best betaalde'

‘Drie Rode Duivels in lijstje van absolute grootverdieners, Messi best betaalde'

18-03-2021 22:45
5

Dat topvoetballers niet slecht boeren is uiteraard geen geheim. Toch is het altijd even slikken als de daadwerkelijke cijfers worden gepubliceerd. Marca dook in de boekhouding en kwam met een lijstje van grootverdieners. Daaronder ook drie Rode Duivels.

De best betaalde Rode Duivel is Kevin De Bruyne. Manchester City zit niet krap bij kras en dat laat zich ook merken in de betaalde salarissen. KDB krijgt jaarlijks maar liefst 18 miljoen euro op zijn bankrekening gestort. Daarmee doet de middenvelder beter dan collega Rode Duivel Eden Hazard. Hij krijgt jaarlijks een slordige 11 miljoen euro uitbetaald door Real Madrid.

Ook Romelu Lukaku vinden we terug in het lijstje van topverdieners. Met een jaarlijks salaris van 9 miljoen euro moet ook hij zich financieel weinig zorgen maken. Lukaku doet overigens beter dan andere aanvallers als Erling Haaland (4 miljoen), Paulo Dybala (7 miljoen) en Zlatan Ibrahimovic (7 miljoen).

De absolute grootverdieners zijn nog steeds Lionel Messi (76 miljoen) en Cristiano Ronaldo (31 miljoen). Zij worden echter op de hielen gezeten door Neymar. De Braziliaan krijgt van PSG jaarlijks 30 miljoen euro uitbetaald en vervolledigt de top drie.