Sprankel hoop voor Club Brugge: 'Reynolds stelt zich vragen bij huurdeal'

Sprankel hoop voor Club Brugge: 'Reynolds stelt zich vragen bij huurdeal'

Gepubliceerd: maandag 18 januari 2021 om 15:15ma 18-01-2021 om 15:15

Juventus heeft momenteel nog altijd de beste papieren om Bryan Reynolds aan te trekken. Toch klinkt het nu in Italië dat Reynolds momenteel niet helemaal tevreden is met een deal die op tafel ligt. Club Brugge mag zo opnieuw hoop koesteren op de Amerikaan.

Deze winter wil Juventus Bryan Reynolds nog aantrekken. Er is evenwel één probleem. De Oude Dame mag niemand meer van buiten de EU dit seizoen nog extra op de spelerslijst zetten. Juventus heeft wel al een oplossing in gedachten. Het wil de rechtsachter stallen bij Benevento.

Reynolds lijkt zich te kunnen vinden in een huurdeal tot het einde van het seizoen. Hij heeft wel geen zin om langer bij Benevento te blijven. Volgens VoceGialloRossa wil Benevento ook volgend seizoen over Reynolds beschikken als het zich weet te handhaven in de Serie A.

De kans is groot dat Benevento ook volgend seizoen in de Serie A speelt. Momenteel staat het immers 11e in de stand en staat het 8 punten boven de degradatiestrijd. Voor Reynolds zou een extra jaar bij Benevento een dealbreker kunnen zijn.

Indien de deal niet doorgaat, heeft Club Brugge weer meer kans om de speler binnen te halen. Ook AS Roma doet er momenteel nog alles aan om de Amerikaan van Dallas te strikken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws