Breaking news

'Done deal: Still (28) wordt de nieuwe hoofdtrainer van Beerschot'

Clement rekent niet op Dennis tegen Dortmund: Volgde regels van de club niet

Clement rekent niet op Dennis tegen Dortmund: "Volgde regels van de club niet"

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 18:29ma 23-11-2020 om 18:29

Laatste update: maandag 23 november 2020 om 18:33ma 23-11-2020 om 18:33

Dinsdagavond komt Club Brugge opnieuw uit in de Champions League. Het geeft in Duitsland Dortmund partij. Emmanuel Dennis behoort  - ondanks hij fit is - niet tot de kern.

Maandagavond hield Club Brugge een persconferentie met het oog op de match tegen Dortmund. Daarin gaf Phillipe Clement toe dat Dennis in principe had kunnen spelen. "Op fysiek vlak is Dennis in orde", zei de trainer van Club Brugge over de man die ook al dit weekend tegen KV Kortrijk ontbrak.

Toch zal Clement geen beroep doen op Dennis tegen Dortmund. Daar heeft de trainer zo zijn eigen reden voor. "Dennis volgde sommige regels van de club niet. Daarom zit hij niet in de selectie. Dat is het enige wat ik over hem wil zeggen. Ik wil enkel spreken over jongens die beschikbaar zijn."

Op 4 november verloor Club Brugge thuis met 0-3 van Dortmund. Thorgan Hazard en twee keer Erling Braut Håland zorgden toen voor de doelpunten. De Noor is ondertussen zijn neus voor goals niet kwijtgespeeld. Afgelopen weekend scoorde hij vier keer in het met 2-5 gewonnen duel tegen Hertha BSC.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws