Vardy doet het in slotfase tegen Arsenal, Tielemans met prachtige opening

Vardy doet het in slotfase tegen Arsenal, Tielemans met prachtige opening

Gepubliceerd: zondag 25 oktober 2020 om 22:25zo 25-10-2020 om 22:25

Leicester City bestormt de Premier League-top met een knappe zege bij Arsenal. Jamie Vardy was opnieuw de matchwinner tegen zijn favoriete tegenstander: 11 goals in 12 wedstrijden tegen The Gunners.

Arsenal dacht na drie minuten op voorsprong te komen, maar de goal van Alexandre Lacazette werd vanwege buitenspel afgekeurd. Ook daarna was de Londense ploeg het gevaarlijkst, al mocht ook Leicester een aantal kansen bijschrijven.

De beslissing viel in de tweede helft. De na een uur ingevallen Vardy - voor Dennis Praet - besliste het duel tien minuten voor tijd. Hij werd bediend door Cengiz Ünder, die ook maar net in het veld stond. De opening kwam van Youri Tielemans. Arsenal probeerde nog een nederlaag te voorkomen, maar slaagde daar niet in. De club staat na zes wedstrijden op drie overwinningen en drie nederlagen. Tielemans en Timothy Castagne speelden de volledige match. 

Leicester City is koplopers Everton en Liverpool tot één punt genaderd en staat vierde. Aston Villa is de verrassende nummer drie van de Premier League.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws