Droom komt uit voor Castagne: “Speelstijl zou bij mij moeten passen”

Droom komt uit voor Castagne: “Speelstijl zou bij mij moeten passen”

01-09-2020 14:57
2

Het is nog een kwestie van tijd alvorens Leicester City Timothy Castagne aankondigt als nieuwe speler. Voor de Rode Duivel komt er dan een droom uit, spelen in de Premier League.

Castagne verliet in 2017 KRC Genk om aan de slag te gaan bij Atalanta Bergamo. In de Serie A groeide hij uit tot een vaste basisspeler bij een club die meedraaide aan de Italiaanse top en het ook in Europa ver schopte. Toch maakte Castagne er nooit een geheim van dat hij ooit in de Premier League wilde spelen.

“Spelen in de Premier League is altijd mijn droom geweest", klinkt het bij de RTBF. "Het was mijn prioriteit boven alle andere aanbiedingen. Ik hou van de speelstijl van Leicester. Die zou ook bij mij moeten passen."

De aanwezigheid van Brendan Rodgers is ook niet onbelangrijk in de keuze van Castagne. “Het gevoel bij de manager is goed. Hij nam regelmatig contact met mij op.” Toen Rodgers nog bij Celtic aan de slag was, had hij zijn pijlen al gericht op Castagne. Nu maakt de manager hem ploegmaat van Youri Tielemans en Dennis Praet.