Carrasco kan niet wachten: “Elke speler snakt naar competitie”

Carrasco kan niet wachten: “Elke speler snakt naar competitie”

Gepubliceerd: maandag 1 juni 2020 om 16:16ma 01-06-2020 om 16:16

De Spaanse clubs organiseren weer groepstrainingen met het oog op het hervatten van de competitie. Rode Duivel Yannick Carrasco staat te popelen om met Atlético Madrid weer te beginnen.

“Ik ben heel blij iedereen terug te zien en te kunnen trainen met mijn ploegmaats. Tot vandaag trainde iedereen apart. Nu voelen we ons opnieuw als een groep en we zijn heel gelukkig dat we weer samen kunnen trainen”, citeert Het Nieuwsblad.

Atlético Madrid is ook nog actief in de Champions League. “Thuis oefenen zonder een duidelijk doel is lastig. We hebben nu La Liga om naar uit te kijken, en daarna de Champions League. We moeten zorgen dat we in topconditie zijn. Elk speler snakt naar competitie.”

Atlético moet 14 juni naar Athletic Club de Bilbao. “Het wordt een speciale wedstrijd, aangezien het achter gesloten deuren is. Het is een beetje gek, zoals we in de Bundesliga konden zien. Maar we zijn professionals en gaan het zo goed mogelijk trachten te doen, zodat de fans van een goeie match op tv kunnen genieten.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KAA Gent wil de absolute jackpot en vraagt meer dan 30 miljoen euro voor Jonathan David! Is hij dat bedrag waard? #KAAGent #AAGent #Gent #David #JPL #Transfernieuws

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws