Vercauteren bevestigt: “Club Brugge komt zeker te vroeg voor hem”

Vercauteren bevestigt: “Club Brugge komt zeker te vroeg voor hem”

10-01-2020 17:00 Laatste update: 11-01-2020 08:15
49

Tijdens de winterstage van RSC Anderlecht krijgt Anthony Vanden Borre een kans om zich te bewijzen. Bij Anderlecht lijkt men alleszins te rekenen op de verdediger. En mogelijk ook heel snel.  

Trainer Frank Vercauteren ziet een terugkeer alvast zitten. "Of Anthony Vanden Borre deze maand al een wedstrijd speelt? Dat is toch de bedoeling van deze stage", zegt Vercauteren bij Het Laatste Nieuws.

"Het is niet de bedoeling dat we nog veel zaken uitstellen. We weten welke weg hij gevolgd heeft. Het is de bedoeling dat hij zaterdag (tegen het Schotse Livingston, red.) al meedoet, anders zou hij niet meegekomen zijn. We zien op welke korte termijn hij kan beantwoorden aan de noden die we hebben", aldus Vercauteren.

Anderlecht neemt het 19 januari op tegen Club Brugge, al lijkt een terugkeer dan moeilijk te liggen. Later in de maand volgt nog een uitwedstrijd tegen Cercle Brugge.

Update: Zoals gedacht zal de topper tegen Club Brugge te vroeg komen voor Anthony Vanden Borre. Vercauteren wil de rechtsback op korte termijn zijn comeback laten vieren, maar Blauw-Zwart komt te vroeg. "Club komt zeker te vroeg voor Anthony", citeert Het Laatste Nieuws.