Coucke heeft nog grote plannen na Kompany: “Dit is nog maar de eerste stap”

Coucke heeft nog grote plannen na Kompany: “Dit is nog maar de eerste stap”

Gepubliceerd: maandag 20 mei 2019 om 14:16ma 20-05-2019 om 14:16

Laatste update: maandag 20 mei 2019 om 14:19ma 20-05-2019 om 14:19

De komst van Vincent Kompany deed heel wat monden openvallen. Voorzitter Marc Coucke is in de wolken en heeft nog grote plannen met Anderlecht 2.0, dat laat hij weten aan Sporza.

"We zijn Kompany heel dankbaar, maar ik wil ook het hele team van Anderlecht bedanken. We zijn hier met een hele groep al een tijd mee bezig. Het feit dat het in alle discretie gebeurd is, is ook een deel van het succes. Ik ben vandaag heel tevreden, maar dit is nog maar de eerste stap”, vertelt Coucke.

"Ik ben er echt van overtuigd dat hij alle kwaliteiten heeft om te slagen”, vervolgt Coucke. “Hij heeft heel veel ervaring. Als speler heeft hij bij de beste coaches ter wereld gespeeld. Op het moment dat je voorzitter wordt van Anderlecht heb je plots een ongelooflijke verantwoordelijk voor heel veel supporters over het hele land.”

Coucke heeft veel vertrouwen in een goede afloop. “Vanaf dag één heb ik die volop proberen te nemen. Ik probeer alles te doen om de supporters gelukkig te maken. Je voelt dat dit een ongelooflijke boost geeft. Maar het is niet alleen symboliek, hij heeft ook de kwaliteiten om echt te slagen."

Poll

Zie jij de toekomst rooskleurig in voor Anderlecht?

(1118 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws