Waanzinnige prestatie Jovic (20): Eintracht-spits scoort maar liefst vijf keer

Waanzinnige prestatie Jovic (20): Eintracht-spits scoort maar liefst vijf keer

Gepubliceerd: vrijdag 19 oktober 2018 om 22:57vr 19-10-2018 om 22:57

Luka Jovic heeft vrijdagavond het onmogelijke gepresteerd door in het met 7-1 gewonnen duel met Fortuna Dusseldorf maar liefst vijf goals te maken. De Bosnische spits van Eintracht Frankfurt is pas twintig jaar oud.

Jovic was samen met Sébastien Haller verantwoordelijk voor de totale Eintracht-productie. De oud-spits van FC Utrecht scoorde na twintig minuten vanaf de stip, waarna het Jovic-feestje begon. De Bosniër scoorde in minuut 26 en 34 en toen Haller vijf minuten na rust de 4-0 maakte, kwam hij pas echt los.

Na de aansluitingstreffer van Dodi Lukebakio scoorde Jovic nog maar eens drie keer. De bezoekers lieten zich naar de slachtbank leiden. Jovic maakte in een tijdsbestek van zeventien minuten drie treffers, waarna het na 72 minuten spelen 7-1 (!) stond. Gescoord werd er daarna niet meer.

Jovic kroonde zich vrijdagavond met zijn twintig jaar en twee honderd dagen tot de jongste speler in de geschiedenis van de Bundesliga die in één competitiewedstrijd meer dan vijf doelpunten heeft gemaakt. Eintracht staat op de zesde plek in Duitsland.

Plaats een reactie

9000 +470
zaterdag 20 oktober 2018 om 09:06
Het zal toch een Servier zijn @VP
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws