'Barcelona richt zijn pijlen op United-ploegmaat van Lukaku'

'Barcelona richt zijn pijlen op United-ploegmaat van Lukaku'

06-04-2018 09:00

The Sun komt donderdagavond met een wel heel opvallend bericht op de proppen. Volgens de Britse boulevardkrant staat Manchester United-paria Luke Shaw in de belangstelling van FC Barcelona.

De Primera Division-koploper zou van plan zijn om de 22-jarige linksback gedurende één seizoen te huren van The Mancunians. Shaw beschikt over een aflopend contract op Old Trafford, maar Manchester United kan die verbintenis door middel van een contractoptie met één jaar verlengen. De zevenvoudig Brits international lijkt geen sportieve toekomst meer te hebben bij The Red Devils, die naar verluidt nog wel een transfersom voor hem hopen te vangen.

Shaw kwam in 2014 als groot talent over van Southampton, maar kan niet terugkijken op een gelukkige tijd in Manchester. In de Champions League-wedstrijd tegen PSV liep hij een beenbreuk op en dit seizoen ligt hij overhoop met manager José Mourinho. De back werd op 17 maart tijdens de rust van het FA Cup-duel met Brighton & Hove Albion gewisseld. Vervolgens had hij een flinke woordenwisseling met Mourinho. Sindsdien speelde Shaw geen minuut meer.