Donderdag aanstelling Preud'homme? Bordeaux neemt opvallende beslissing

  Donderdag aanstelling Preud'homme? Bordeaux neemt opvallende beslissing

  woensdag 17 januari 2018 om 19:45

  Michel Preud'homme wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer van Bordeaux. De kans bestaat dat de gewezen trainer van Club Brugge donderdag wordt voorgesteld in Zuid-Frankrijk. 

  Bordeaux heeft namelijk plots aangekondigd dat de oefensessie donderdag achter gesloten deuren zal plaatsvinden. Toch een teken dat er iets te gebeuren staat, zeker omdat Bordeaux zijn huidige trainer Jocelyn Gourvennec nog steeds moet ontslaan. Dat lijkt slechts een kwestie van tijd, want de fans eisen al langer zijn ontslag.

  Preud'homme is voor Bordeaux de gedroomde opvolger voor Gourvennec. Er wacht hem wel een grote uitdaging, want Bordeaux staat pas op de dertiende plaats in de Ligue 1. Volgens de laatste geruchten zou Emilio Ferrera, momenteel beloftencoach bij RSC Anderlecht, assistent worden van Preud'homme in Zuid-Frankrijk.

  Lees ook: Opvallend: 'Nieuwe job Preud'homme heeft mogelijk gevolgen voor Anderlecht'
  Lees ook: 'Preud'homme heeft zijn nieuwe club bijna beet (en wordt géén bondscoach)'

  Plaats een reactie

  firedwarf +3141
  donderdag 18 januari 2018 om 02:53
  als ik michel was pastte ik hiervoor... risico is te groot dat hij zijn eigen imago van kampioenmaker gaat verbranden... Tenzij de bedoeling is in de ligue 2 kampioen te gaan spelen...
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws