'Anderlecht denkt aan ploegmaat van Jelle Van Damme'

'Anderlecht denkt aan ploegmaat van Jelle Van Damme'

Gepubliceerd: woensdag 21 juni 2017 om 14:10wo 21-06-2017 om 14:10

De kans is groot dat Matz Sels binnenkort de nieuwe doelman van Anderlecht wordt. Toch heeft paars-wit volgens  L'Equipe een alternatief achter de hand. De Franse krant denkt dat Anderlecht Clément Diop op de verlanglijst heeft staan. 

De 23-jarige Franse Senegalees staat momenteel op de loonlijst van LA Galaxy en is dus in Los Angeles een ploeggenoot van Jelle Van Damme. Onlangs debuteerde hij voor de nationale ploeg van Senegal. 

LA Galaxy nam Diop twee jaar geleden over van Amiens. In eerste instantie was hij in Amerika slechts tweede keuze, maar de laatste tijd krijgt hij almaar meer speelminuten. 

Niet alleen Anderlecht denkt aan Diop. Ook het Franse L'En Avant Guingamp denkt aan de keeper. Ook het Duitse Hamburg volgt de prestaties van Diop. 

Poll

Zou Diop een aanwinst zijn voor Anderlecht?

(182 stemmen)

Plaats een reactie

Zetterberg +13493
woensdag 21 juni 2017 om 14:54
Klasseren we dit onder gerucht, roddel of pure fictie?
Vind ik leuk
Geofpurple +7238
woensdag 21 juni 2017 om 15:43
paar matchen in samenvatting gezien, niet echt onder de indruk moet ik toegeven
Vind ik leuk
donderdag 22 juni 2017 om 11:43
Vooral moeilijke speler voor de supporterskern, één verkeerd signaaltje vanuit de tribune en de gemiddelde Senegalees wil per direct naar een andere club, het betreft hier een zeer emotioneel gevoelige bevolkingsgroep denk zeer recentelijk maar aan Mbaye Leye en Kara Mbodj, die een voor hun soortgelijke traumatiserende ervaring hebben meegemaakt ....... ;-)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws