Money time voor Union SG, Van der Heyden: Pak op zijn minst 1 van die 2 prijzen!

Money time voor Union SG, Van der Heyden: "Pak op zijn minst 1 van die 2 prijzen!"

12 april - 17:05

Het is stilaan money time voor Union Saint-Gilloise, dat het aanstaande zondag opneemt tegen RSC Anderlecht in de Champions' Play-offs. Dat beseft ook ex-speler Siebe Van der Heyden. Hij maakte afgelopen zomer de overstap naar het Spaanse RCD Mallorca, maar volgt zijn ex-club nog steeds op de voet. De centrale verdediger heeft alvast advies voor de troepen van Alexander Blessin.

Ook Van der Heyden zag hoe Union Saint-Gilloise twee keer onderuit ging tegen KRC Genk en Cercle Brugge. "Laat alsjeblieft het hoofd niet hangen", klinkt Van der Heyden voor de camera bij Eleven DAZN. "Die eerste twee wedstrijden... dat kan gebeuren. Nu is hét moment om door te zetten in de belangrijke wedstrijden die komen."

Toch gelooft Van der Heyden nog dat zijn ex-club het seizoen tot een goed einde zal brengen. "Speel met het hart, dat zal jullie ver brengen!", aldus Van der Heyden. "Ik ben ervan overtuigd dat jullie het deze keer wél kunnen halen en de beker in de lucht kunnen steken."

Naast de titel maakt Union ook nog kans om op 9 mei de Beker van België te winnen. "Is het niet in de competitie, dan maar de beker. Pak alstublieft één van deze twee prijzen!", besluit Van der Heyden. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.