'Iedereen bij Club Brugge keek op naar Clement, hij wou alles winnen'

'Iedereen bij Club Brugge keek op naar Clement, hij wou alles winnen'

25 maart - 18:15
18

Club Brugge nam eerder deze maand afscheid van Ronny Deila en moest dus opnieuw een trainersontslag verwerken. De laatste maanden hebben trainers het moeilijk om bij Club Brugge te blijven, wat een grote verandering is met het verleden.

Pas sinds het vertrek van Philippe Clement hebben trainers van Club Brugge het moeilijk om lang bij de club te blijven. De huidige trainer van Rangers FC maakte ook heel wat indruk bij Blauw-Zwart. Ook op Jack Hendry.

Voor Hendry is het duidelijk wie de beste trainer was bij Club Brugge. "Hij had veel persoonlijke gesprekken met mij. Hij zei me wat ik moest verbeteren en geloofde in mij. Ik was erg teleurgesteld toen hij naar Monaco trok", geeft hij aan bij The Daily Record.

Op persoonlijk aspect heeft Henry dan ook enkel lof voor Clement. "Zijn verdiensten spreken voor zich. Hij is een goede manager en een topcoach die het spelletje begrijpt. Hij had ook die winnaarsmentaliteit. Hij was gedreven en wou alles winnen. Alle spelers keken naar hem op, luisterden als hij sprak en apprecieerden hem", besluit Hendry.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.