'FC Barcelona laat oog vallen op Liverpool-winger Díaz: vraagprijs bekend'

'FC Barcelona laat oog vallen op Liverpool-winger Díaz: vraagprijs bekend'

12 maart - 13:57 Laatste update: 14:12
2

FC Barcelona-president Joan Laporta sprak met de zaakwaarnemer van Luis Díaz. Een transfer van de Liverpool-speler naar Barcelona lijkt omwille van de hoge vraagprijs echter weinig kans op slagen te hebben.

Deze week vond er een ontmoeting plaats tussen Laporta en Carlos van Strahalen-Saade, de zaakwaarnemer van Luis Díaz. Dat meldt El Heraldo. Barcelona is zich aan het oriënteren op de transfermarkt en wil zich versterken voor het komende seizoen. De naam van de Colombiaanse buitenspeler van Liverpool staat in Catalonië hoog op het lijstje.

Tijdens de ontmoeting tussen Laporta en Saade zou de president gevraagd hebben naar de prijs voor Luis Díaz. De vraagprijs voor de Colombiaanse aanvaller ligt volgens zijn zaakwaarnemer echter tussen de 120 en 140 miljoen euro. Een bedrag dat Barcelona niet op kan hoesten.

Luis Díaz, die voor zo'n 45 miljoen euro naar Liverpool kwam, heeft een contract bij Liverpool tot de zomer van 2027. De aanvaller is blij bij de club en heeft meerdere keren aangegeven te willen blijven. Maar misschien kan het vertrek van Jurgen Klopp, de beslissing van de Colombiaan beïnvloeden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.