'Chelsea wil alweer stevig investeren en gaat voor LaLiga-sensatie Williams'

'Chelsea wil alweer stevig investeren en gaat voor LaLiga-sensatie Williams'

6 maart - 18:04

Chelsea zou komende zomer een poging willen wagen om Nico Williams naar Engeland te halen. Dat meldt The Telegraph. De Spaanse jongeling draait een uitstekend seizoen namens Athletic Club en dat is dus in Londen niet onopgemerkt gebleven.

Williams heeft nog een contract tot 2027 bij Bilbao, maar dat hoeft voor Chelsea niet direct een probleem te zijn. In het contract van de Spanjaard staat een gelimiteerde afkoopclausule van vijftig miljoen euro. Williams, de broer van eveneens Athletic-speler Inaki Williams, zou dus in de belangstelling staan van Chelsea. De Londenaren hebben echter het halen van een spits als prioriteit. Dat moet Victor Osimhen (Napoli) of Benjamin Sesko (RB Leipzig) worden. 

Athletic Club doet het dit seizoen uitstekend in LaLiga en dat is ook mede door de prestaties van Williams. De buitenspeler scoorde zes keer en leverde elf assists af in 27 officiële wedstrijden. Athletic staat op dit moment op een verdiende vijfde plaats in de Spaanse competitie. De vierde plek geeft recht op Champions League-voetbal, maar het gat met de huidige nummer vier Atlético Madrid is nog wel vijf punten.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.