'Bayern München wil transfervrije Papastathopoulos (35) binnenhalen'

'Bayern München wil transfervrije Papastathopoulos (35) binnenhalen'

15-10-2023 10:55
2

Bayern München overweegt momenteel serieus om Sokratis Papastathopoulos in te lijven. Der Rekordmeister kampt op defensief vlak met behoorlijk wat blessures en zou graag op de Griekse routinier (35) terug willen vallen. Dat meldt BILD

Bayern-trainer Thomas Tuchel heeft nog maar weinig smaken over voor de posities centraal achterin. Dayot Upamecano is geblesseerd, terwijl Matthijs de Ligt net op weg terug is van een blessure. Als noodverband heeft Tuchel nu Sokratis op het oog. 

De 35-jarige Griek is clubloos sinds zijn vertrek bij Olympiakos Piraeus. Even leek hij transfervrij te vertrekken naar Betis Sevilla, maar die onderhandelingen draaiden uiteindelijk uit op niets. Naar verluidt gaat Bayern de komende dagen onderzoeken of het Sokratis, die zijn conditie momenteel zelf op peil houdt, een contract gaat voorschotelen.

De ervaren Griek is een oude bekende van Tuchel. De twee werkten in het verleden al samen bij Borussia Dortmund, waarvoor hij 130 wedstrijden speelde. Later kwam Sokratis ook nog uit voor Arsenal.