Geen Kompany: 'Chelsea lijkt nieuwe manager bijna binnen te hebben na gesprekken'

Geen Kompany: 'Chelsea lijkt nieuwe manager bijna binnen te hebben na gesprekken'

25 april - 07:20
6

Chelsea komt steeds dichter bij het aantrekken van Mauricio Pochettino als manager voor volgend seizoen. De Argentijn heeft goede gesprekken gevoerd op Stamford Bridge, waardoor alleen de laatste plooien nog gladgestreken moeten worden. Ook Vincent Kompany werd nadrukkelijk genoemd.

Sinds de gesprekken met Julian Nagelsmann zijn geklapt, ligt Pochettino op pole position bij Chelsea. Engelse media en Fabrizio Romano melden nu dat de clubloze coach 'dichter bij dan ooit' is om de nieuwe manager van The Blues te worden. Toch is nog niet alles rond en houdt Chelsea een kleine slag om de arm. Zo heeft de nummer elf van de Premier League nog een schaduwlijstje in paraat, als de laatste onderhandelingen met Pochettino toch niet goed verlopen.

The Guardian sluit zelfs niet uit dat Pochettino al onmiddellijk instapt op Stamford Bridge, als hij de job daadwerkelijk krijgt. De oefenmeester is na zijn ontslag bij Paris Saint-Germain bijna een jaar clubloos. Romano is er echter van overtuigd dat Pochettino op zijn vroegst pas in juni instapt bij Chelsea. Op dit moment staat interim-manager Frank Lampard voor de groep.