Volgende basispion zal STVV verlaten, geen nieuw contract voor ancien Leistner

Volgende basispion zal STVV verlaten, geen nieuw contract voor ancien Leistner

31-10-2022 21:00

STVV dreigt er volgend seizoen weer helemaal anders te gaan uitzien. Christian Brüls kondigde al aan te gaan vertrekken en ook Toni Leistner zal na het seizoen hoogstwaarschijnlijk andere oorden opzoeken.

De ervaren verdediger heeft een aflopend contract bij STVV en zal dat met alle waarschijnlijkheid niet verlengd zien worden. "Er is langs beide kanten nog geen toenadering gezocht om het contract te verlengen", zegt Leistner tegen Het Belang van Limburg.

Droevig wil hij er niet om zijn. Hij wil zich vooral focussen op dit seizoen. "Ach, ik ben blij met de situatie zoals ze nu is. Met een aflopend contract ben je verplicht om te tonen wat je in je mars hebt. Lukt dat, dan krijg je aan het eind van het seizoen een paar opties om uit te kiezen. Het houdt me dus scherp", geeft hij aan.

De verdediger is inmiddels 32 jaar oud en moet dus een belangrijke keuze maken over zijn toekomst. Hij weet alvast waar hij zijn loopbaan wil afsluiten. "Dynamo Dresden is de club van mijn geboorteplaats en de club van mijn hart. Ooit wil ik er nog iets betekenen", besluit hij.