‘De Ketelaere mikt op een basisplek in de derby tegen Inter Milan’

‘De Ketelaere mikt op een basisplek in de derby tegen Inter Milan’

24-08-2022 12:35
7

Charles De Ketelaere is zich stilaan thuis aan het voelen bij AC Milan. AC Milan startte haar seizoen met een 4-2 overwinning tegen Udinese en een 1-1 gelijkspel op Atalanta. De Ketelaere mocht in beide wedstrijden respectievelijk 19 en 32 minuten meespelen.

Echt overtuigen en bevestigen met doelpunten of assists kon de Rode Duivel nog niet, maar de toekomst ziet er rooskleurig uit voor De Ketelaere. Nochtans dat gelooft La Gazzetta Dello Sport. Op drie september staat de derby op het prgramma voor AC Milan. De Ketelaere zou mikken op een basisplek in die topper, datschrijft de Italiaanse sportkrant.

Ook de fans zouden meer van De Ketelaere willen zien, “Heel Milan hoopt hem op de volgende speeldag tegen Bologna al aan de aftrap te zien”. Vooral omdat zijn concurrent Brahim Diaz niet meteen de pannen van het dak speelde tegen Atalanta. Daarom gelooft de krant dat “Het een kwestie van tijd is vooraleer De Ketelaere zijn eerste basisplek krijgt”. 

Volgens de Italiaanse krant blijft De Ketelaere erg koel, hij mikt vooral op de derby. Hij zou “in omstandigheden richting de derby met Inter” willen werken. Een debuut als basisspeler tegen Bologna zou dan ook tot de mogelijkheden behoren. “Zijn fysieke paraatheid verbetert elke dag.”