De Ketelaere loopt niet meteen warm voor Leicester-overstap: 'Geen prioriteit'

De Ketelaere loopt niet meteen warm voor Leicester-overstap: 'Geen prioriteit'

Club Brugge kan de titel al ruiken, en dat voor het derde jaar op rij. In de Play-Offs van vorig seizoen nam Charles De Ketelaere zijn elftal bij de hand, waarna hij die lijn knap doortrok in de huidige campagne. Er is dan ook veel belangstelling voor het Brugse goudhaantje, al zit die zelf hoegenaamd niet met een transfer in het hoofd.

Volgens Het Nieuwsblad bekijken De Ketelaere en zijn omgeving de nakende transferzomer met sereniteit tegemoet. Het is zeker niet uitgesloten dat er een overstap naar een topcompetitie volgt, maar voor de jongeling is dat 'geen prioriteit'. Vooral Leicester City toonde zich de voorbije weken concreet. De Ketelaere zou echter niet meteen warm lopen voor een overstap naar The Foxes.

Als er geen juiste bestemming uit de bus komt, blijft De Ketelaere gewoon lekker bij Club Brugge. Dat zou helemaal niet als een straf aanvoelen, weet HNB. Het komende WK in Qatar zou daar wel eens een belangrijke rol in kunnen spelen. Aangezien dat al in november plaatsvindt, is De Ketelaere niet zo happig om een risico te nemen door op de bank te verzeilen bij een Europese grootmacht. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie