UPDATE: 'Ook OH Leuven toont interesse in Rezaei (Club Brugge)'

UPDATE: 'Ook OH Leuven toont interesse in Rezaei (Club Brugge)'

02-08-2021 23:15 Laatste update: 02-08-2021 23:15
Jupiler Pro League 9 Reacties

NEC is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Club Brugge. De Nederlandse club is in gesprek met Kaveh Rezaei, die bij Blauw-Zwart op een dood spoor zit.

Rond is het zeker nog niet, maar NEC heeft goede hoop op de komst van Rezaei. De 29-jarige spits uit Iran komt bij Club Brugge niet meer in de plannen voor en mag weg.

Club Brugge was naarstig op zoek naar doelpunten en kocht Rezaei in 2018 voor circa vijf miljoen euro van Charleroi, maar bij Blauw-Zwart kon hij amper overtuigen. Rezaei werd voor twee seizoenen verhuurd aan zijn oude club Charleroi. Daar deed Rezaei het aanvankelijk goed, maar daarna werd het minder en raakte hij zijn basisplaats kwijt. Een doorbraak bij Club Brugge is inmiddels uitgesloten, mede omdat hij Bas Dost als concurrent heeft. Rezaei krijgt geen kansen meer en traint ook niet meer mee met het eerste elftal. 

Rezaei heeft in het Jan Breydelstadion nog een contract voor één seizoen. Rezaei heeft zestien interlands voor de nationale ploeg van Iran achter zijn naam staan.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Update: Niet alleen NEC Nijmegen, maar ook Oud-Heverlee Leuven toont interesse in Rezaei. Volgens La Dernière Heure hoopt de ploeg van Marc Brys de Iraanse aanvaller te kunnen huren van Club Brugge. Bij OHL moet hij Thomas Henry doen vergeten, die hoogstwaarschijnlijk vertrekt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie