Gumienny over arbitrage van speeldag twee: Dat was absoluut geen handspel

Gumienny over arbitrage van speeldag twee: "Dat was absoluut geen handspel"

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 20:50ma 02-08-2021 om 20:50

In Het Belang van Limburg is te lezen hoe scheidsrechter Serge Gumienny zich tevreden uitlaat over de arbitrage op de Belgische velden van afgelopen weekend. 

Enkel in het duel tussen STVV en Charleroi ging er volgens Gumienny een scheidsrechter in de fout. “Het was precies of Visser floot nadat de speler van Charleroi, die buiten het veld stond, begon te klagen over handspel.” Hiermee doelt Gumienny op Lawrence Visser die een penalty voor Charleroi floot na een actie van Anass Zaroury die de bal mogelijk tegen de arm van Junior Pius trapte. “Gelukkig volgde er een goede VAR-interventie en werd Visser correct gecorrigeerd.” Gumienny benadrukt dat het absoluut geen handspel was.

Verder zag Gumienny hoe het doelpunt van Deniz Undav tegen Club Brugge terecht werd afgekeurd voor buitenspel. Op speeldag twee vielen er geen rode kaarten en werd er één penalty toegekend. Dat was die van Joao Klauss die daarmee de score opende voor Standard tegen Zulte-Waregem.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws