El Hadj lijkt misnoegd: Anderlecht-man post mysterieuze zandloper op sociale media

El Hadj lijkt misnoegd: Anderlecht-man post mysterieuze zandloper op sociale media

02-08-2021 11:16
34

Wat scheelt er met Anouar Aït El Hadj? Vorig seizoen was de spelmaker nog een absolute revelatie bij RSC Anderlecht, maar in de eerste twee speeldagen van de nieuwe jaargang moest hij telkens vrede nemen met een plekje op de bank. Maandagochtend leverde dat een mysterieus symbool op via sociale media.

In een Instagram-story postte El Hadj een zandloper op een zwarte achtergrond. Blijkbaar geraakt de tijd stilaan op. Welke boodschap zou het jeugdproduct van Anderlecht daarmee willen verspreiden? Voorlopig valt daar enkel over te speculeren, want verder heeft hij nog niet gereageerd op zijn situatie. Mogelijk geeft El Hadj aan dat hij langzaamaan toewerkt naar een beter vormpeil. 

Als we Het Laatste Nieuws mogen geloven, zal dat ook nodig zijn. Momenteel blijft El Hadj namelijk onder de norm. Op training steekt hij er zeker niet bovenuit, waardoor zijn bankzitterstatuut eigenlijk gerechtvaardigd is. Tegen zowel Union Saint-Gilloise (1-3) als KAS Eupen (1-1) moest de spelmaker tevreden zijn met een vrij korte invalbeurt, waardoor hij voorlopig slechts 29 minuten op zijn teller heeft staan.

No Poll