UPDATE: ‘Boca Juniors eist recordbedrag Club Brugge voor doelwit Villa’

UPDATE: ‘Boca Juniors eist recordbedrag Club Brugge voor doelwit Villa’

01-08-2021 11:26 Laatste update: 01-08-2021 11:26
41

Sebastian Villa is woedend op Boca Juniors. Nadat de Argentijnse club niet akkoord ging met een bod van Club Brugge, weigert de speler nog in actie te komen voor Boca. Dat meldt de Argentijnse journalist Leandro Aguilera.

In zijn YouTube-show Tato Aguilera besprak Aguilera de situatie omtrent Villa. Volgens de journalist deed Club Brugge een bod van zes miljoen euro en twee miljoen euro aan bonussen. Boca Juniors was evenwel niet onder de indruk en weigerde de aanbieding van Blauw-Zwart.

Toen Villa hoorde wat Boca had gedaan, was hij woest. Hij verliet de training van zijn club. Hij daagde later ook niet meer op voor een volgende training. Dat zorgde dan weer voor onvrede in de bestuurskamers van Boca. Zowel de president Jorge Ameal als vice-voorzitter Juan Riquelme hebben aan de spelersgroep laten weten dat ze de actie van Villa niet kunnen waarderen.

Villa zelf trekt zich blijkbaar niets aan wat de top van de club vindt. Volgens Aguilera weigert Villa nog langer voor Boca te spelen. Ook als de transfer naar Club Brugge niet doorgaat, wil Villa niet meer spelen voor zijn huidige werkgever.'

Update 3/8: Of het een transfer naar Club Brugge in een stroomversnelling brengt, is koffiedik kijken, maar Villa komt in ieder geval (even?) niet meer in actie voor Boca Juniors. Dat blijkt uit de wedstrijdselectie van de Argentijnse traditieclub voor het titanenduel met River Plate. Daarin ontbreekt elk spoor van Villa.

Update: De transfersoap van Sebastian Villa duurt voort. Bronnen in Argentinië melden dat Boca Juniors een recordbedrag van twaalf miljoen euro eist. Zij moeten zelf 30% van het transferbedrag aan ex-club Tolima betalen. Zelf wil de aanvaller vertrekken en weigert Villa te spelen voor de Argentijnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie