Breaking news

Ontzettend vroeg rood voor Al-Dakhil, maar geen record in Standard-Anderlecht

Heb Liverpool laten weten dat ik toe ben aan nieuwe uitdaging

"Heb Liverpool laten weten dat ik toe ben aan nieuwe uitdaging"

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 13:19ma 26-07-2021 om 13:19

Laatste update: maandag 26 juli 2021 om 13:20ma 26-07-2021 om 13:20

Xherdan Shaqiri tekende in 2018 een vierjarig contract bij Liverpool, maar lijkt die verbintenis niet volledig uit te dienen. De Zwitserse linkspoot is van plan om deze zomer een transfer te maken.

Dat heeft Shaqiri bevestigd in een interview met Corriere dello Sport. "Ik heb in 2018 voor vier jaar getekend en mijn contract loopt in 2022 af. Voor mij is het belangrijk om wekelijks aan spelen toe te komen, maar dat is in de vorige drie seizoenen niet altijd het geval geweest. Daarom heb ik Liverpool laten weten dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging."

The Reds hebben ingestemd met het verzoek en zullen in principe meewerken als er concrete interesse komt. In het geruchtencircuit zingen de namen van Villarreal, Sevilla, Napoli én SS Lazio rond. Shaqiri heeft het ook meegekregen en heeft vooral oren naar laatstgenoemde club, waar Maurizio Sarri sinds kort aan het roer staat. "Ik volg ze al een tijdje: Lazio is een topteam. Ik houd bovendien van aanvallend voetbal, net als Sarri." De aanwezigheid van de Albanese directeur Igli Tare is ook een factor van belang. "Hij levert al jarenlang geweldig werk", aldus Shaqiri, die zelf ook Albanese roots heeft.

De 29-jarige spelmaker heeft al eens in de Serie A gespeeld. Internazionale huurde hem in 2015 van Bayern München, legde hem vervolgens definitief vast en verkocht hem niet veel later met winst door aan Stoke City.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws