Update: 'Club Brugge maakt verdediger Persyn (19) vandaag officieel'

Update: 'Club Brugge maakt verdediger Persyn (19) vandaag officieel'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 12:40vr 23-07-2021 om 12:40

Laatste update: dinsdag 27 juli 2021 om 11:00di 27-07-2021 om 11:00

Club Brugge staat dan toch op het punt om zich te versterken. Naast de Fransman Stanley N'Soki lijkt ook Tibo Persyn aangetrokken te worden. De flankspeler van Inter Milan keert terug naar België en wordt voor één seizoen gehuurd.

Persyn staat op het punt om Inter Milan te verlaten en terug te keren naar ons land. De rechterflank legt zijn medische testen af en kan snel worden voorgesteld bij Blauw-Zwart. De landskampioen huurt Persyn voor één seizoen en wist ook een aankoopoptie te bedingen. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Voor Persyn wordt het niet alleen een terugkeer naar België, maar ook naar Club Brugge. De flankspeler werd in de zomer van 2018 door Inter weggehaald bij Club Brugge. In Italië speelde hij voor de U19 van Inter en was hij ook één van de uitblinkers. Hij mocht verschillende keren meetrainen met het A-elftal, maar een doorbraak zat er niet in. 

Persyn, die ook vier keer uitkwam voor de U18 van België, moet op de rechterflank voor meer concurrentie gaan zorgen. De snelle jeugdinternational kan in de verdediging, maar ook iets hogerop op het veld staan.

Update: Volgens Het Nieuwsblad heeft Persyn de wedstrijd tegen Eupen bijgewoond in de tribunes. Het moet dus al vreemd lopen eer Persyn niet tekent bij Club, waar hij tot zijn zestiende in de jeugdopleiding zat.

Update 27/7: Het Nieuwsblad meldt dat Persyn dinsdag officieel een speler van Club Brugge zal zijn. Het zou gaan om een huurdeal tot het einde van het seizoen met aankoopoptie. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws