'Manchester City heeft Ramos-contract klaarliggen en kijkt ook rond bij Barça'

'Manchester City heeft Ramos-contract klaarliggen en kijkt ook rond bij Barça'

31-05-2021 15:00
3

Manchester City verkent nadrukkelijk de Spaanse markt, melden AS en Diario SPORT maandagmiddag. Zowel Real Madrid-boegbeeld als FC Barcelona-meubelstuk Sergi Roberto zou in de belangstelling van The Citizens staan.

Ramos begint dinsdag aan zijn allerlaatste contractmaand bij Real Madrid: beide partijen spraken lange tijd over contractverlenging, maar het heeft er alle schijn van dat Ramos na zestien jaar (!) gaat vertrekken bij De Koninklijke. AS weet te melden dat Manchester City belangstelling heeft: als de 35-jarige verdediger inderdaad transfervrij verkast, kan hij voor twee seizoenen tekenen in het Etihad Stadium.

Diario SPORT voegt hieraan toe dat de verliezend Champions League-finalist ook contact heeft gezocht met Sergi Roberto. De 29-jarige verdediger annex middenvelder is over een jaar transfervrij: Barça wil met hem door mits mij genoegen neemt met een salarisvermindering, maar is ook bereid om mee te werken aan een transfer. In Manchester kan Roberto herenigd worden met trainer Pep Guardiola, die hem in 2010 liet debuteren bij FC Barcelona.