Mignolet gelooft er nog in: Met Liverpool in de Champions League weet je nooit

Mignolet gelooft er nog in: "Met Liverpool in de Champions League weet je nooit"

Gepubliceerd: woensdag 14 april 2021 om 11:32wo 14-04-2021 om 11:32

Met Chelsea FC en Paris Saint-Germain zijn al twee halve finalisten van de Champions League bekend, daar moeten er woensdag nog twee bijkomen. Voor Liverpool FC ziet het er benard uit na een 3-1-nederlaag bij Real Madrid. Simon Mignolet ziet het echter nog goed komen voor zijn ex-club.

"Het wordt moeilijk, maar met Liverpool in de Champions League weet je nooit", waarschuwt Mignolet in De Tribune. "Ze hebben zich al uit moeilijkere situaties gered. Zoals na de 3-0-nederlaag in Barcelona of in de finale tegen Milan . Je bent nooit klaar met Liverpool."

Mignolet kan het weten, want hij keepte zelf jarenlang voor The Reds. "Net zoals ik dat heb met STVV, kijk ik vast en zeker nog altijd met een ander gevoel naar Liverpool als ze spelen. Ik ken ook nog veel spelers die op het veld staan", legt de huidige doelman van Club Brugge zijn liefde uit.

"Laat ons hopen dat ze niet alleen doorstoten in de Champions League, maar ook dat ze zich vooral kunnen plaatsen voor de Champions League van volgend jaar, want daar hebben ze op dit moment een vettere kluif aan in de Premier League", klinkt het nog. Liverpool staat momenteel pas zesde, weliswaar op slechts drie punten van een CL-ticket.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Welke club zie jij doorstoten naar de halve finale van de CL?

Liverpool
18%
Real Madrid
82%
(39 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws