Nieuws van Neymar: 'De contractverlenging met PSG is niet langer een item!'

Nieuws van Neymar: 'De contractverlenging met PSG is niet langer een item!'

14-04-2021 08:10
1

Neymar heeft bevestigd dat zijn toekomst bij Paris Saint-Germain ligt. De 29-jarige Braziliaanse ster gaat zijn contract in het Parc des Princes spoedig verlengen, zo maakte hij na de winst op Bayern München bekend.

"De contractverlenging met PSG is niet langer een item!", laat Neymar weten aan het Braziliaanse TNT Sports. "Het is duidelijk dat ik mij hier heel erg op mijn gemak voel. Dit voelt als een thuis. Ik ben nu gelukkiger dan eerder." France Football meldde maandag al dat de aanvaller een nieuw contract tot medio 2026 gaat tekenen, ter waarde van 36,8 miljoen euro per seizoen. Daarin zou onder meer een riante Champions League-bonus zijn opgenomen.

Ook PSG-eigenaar Nasser Al-Khelaïfi zinspeelt op een langer verblijf van Neymar. "De verbintenis van Neymar? Ik denk dat hij hier een heel lange tijd blijft", zegt hij tegen RMC Sport. Ook Kylian Mbappé speelt nog jaren voor de Ligue 1-kampioen als het aan de steenrijke Qatarees ligt. "We zullen heel veel investeren in de club, Neymar en Mbappé hebben geen enkel excuus om te vertrekken bij PSG."

De sterspelers loodsten PSG langs Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. In de halve eindstrijd wacht een clash met Manchester City of Borussia Dortmund.